Alt
asistentka

Martina Erjavšek

Kabinet

Kabinet P034

Predmeti na 1. stopnji / Courses (First Cycle)

  • Gastronomija in kulinarika / Gastronomy and Cookery
  • Načrtovanje prehrane / Planning Nutrition
  • Poznavanje živil / Knowledge of Food
  • Šolska prehrana / School Nutrition
  • Načini prehranjevanja / Ways of Nutrition
  • Potrošniška vzgoja / Consumer Education
  • Prehrana bolnika / The Nutrition of the Patient
  • EPTE Prehrana in prehranska vzgoja / Nutrition and nutrition education
  • Zdravo prehranjevanje / Healthy Nutrition

Predmeti na 2. stopnji / Courses (Second Cycle)

  • Molekularni in prehranski vidiki sodobne gastronomije / Molecular and Nutritional Aspects in Current Gastronomy

Raziskovalna področja / Research areas

  • Gospodinjska pismenost / Home Economics literacy
  • Prehranska pismenost / Nutrition literacy

Projekti / Projects

  • Celostni inovativni model za zagotavljanje zdravega življenjskega sloga, s poudarkom na prehranjevanju, gibanju, preprečevanju in obravnavi debelosti pri otrocih, mladostnikih ter odraslih in zmanjševanju neenakosti v zdravju (akronim projekta: UŽIVAJMO V ZDRAVJU)

Ostali zaposleni

Alt

Mija M. Klemenčič Rozman

Socialna pedagogika

Alt

Alenka Vidrih

Predšolska vzgoja

Alt

Janez Krek

Temeljni pedagoški študij

Alt

Vesna Podgornik

Temeljni pedagoški študij

Alt

Zala Simčič

Inštitut za znanstveno-raziskovalno in umetniško delo

Bodi na tekočem