Alt
Študij

Erasmus+ kratkoročna doktorska mobilnost

Program omogoča doktorskim študentom, da del rednih študijskih obveznosti, praktičnega usposabljanja, raziskovalnega dela ali pripravo doktorske naloge opravijo v tujini.

Alt

Študijska izmenjava ali praksa

Alt

Od 5 do 30 dni

Izpostavljeno

Aktualen razpis

Razpis za Erasmus+ kratkoročno mobilnost doktorskih študentov 2021/2022 (podaljšan do 31. 5. 2023)

Na ta razpis se lahko prijavijo študenti, ki bodo v času mobilnosti vpisani na katerikoli študijski program  tretje  stopnje na  UL.  V  primeru  mobilnosti  z  namenom  prakse  se  lahko  prijavijo  tudi študenti, ki bodo v kratkem zaključili študij tretje stopnje na UL, vendar morajo prijavo na ta razpis oddali še pred zaključkom študija in bodo s prakso zaključili v 12 mesecih po zaključku študija oz. do konca upravičenosti razpisa (kar nastopi prej). Obdobje fizične mobilnosti v tujini je omejeno od najmanj 5 zaporednih dni do največ 30 dni.

Obdobje fizične mobilnosti v tujini lahko študent kombinira z izvedbo virtualne mobilnosti, do skupnega trajanja največ 12 mesecev, pri čem virtualni del mobilnosti ni financiran ssredstvi Erasmus+. Če je študent na tretji stopnji predhodno že izvedel Erasmus+ mobilnost z namenom študija ali prakse, skupni seštevek že opravljenega študija in/ali praktičnega usposabljanja ter zaprošenega ne sme presegati 12 mesecev.

Pogosto zastavljena vprašanja

Aktualni razpisi

Razpis za Erasmus+ kratkoročno mobilnost doktorskih študentov 2021/2022

POZOR: upravičeno obdobje za izvedbo se je podaljšalo do 31. 5. 2023!

Na razpis se, po predhodnem posvetu s koordinatorjem doktorske šole, prijavite v VISu vsaj 30 dni prej in ne več kot 60 dni pred načrtovanim začetkom mobilnosti.

Napovedujemo

1.

Informativni dnevi za vpis na fakulteto

Več
2.

Pomladni študentski knjižni sejem Založbe UL Pedagoške fakultete

Več
3.

Zaključna razstava 4. letnika Oddelka za likovno pedagogiko UL PEF

Več

Bodi na tekočem