Alt
Študij

E+ mobilnost zaposlenih za namen usposabljanja

Program omogoča mobilnost strokovnim delavcem visokošolskih institucij z namenom izvajanja usposabljanja na instituciji gostiteljici v tujini.

Alt

Od 2 do 60 dni

Alt

UL so-financira do 5 dni

Izpostavljeno

Usposabljanje v Švici in Veliki Britaniji

Razpis za sofinanciranje Erasmus+ mobilnosti strokovnih delavcev za namen usposabljanja v Švici in Veliki Britaniji (2022/23). Rok za prijavo: 20. 12. 2022 oz. do porabe sredstev.

Mobilnost osebja za namen usposabljanja v okviru programa Erasmus+ se nanaša na mobilnost strokovnih delavcev visokošolskih institucij z namenom usposabljanja na instituciji gostiteljici v tujini.

Aktualni razpisi

Rok za oddajo prijave na PEF (Pisarna za mednarodno sodelovanje) je 6. 5. 2022 oziroma po tem roku do porabe sredstev. Za uspešno prijavo na razpis je potrebno izpolniti spletni prijavni obrazec. Na razpis je mogoče prijaviti mobilnosti, ki bodo izvedene od 1. 6.2022 do najkasneje 30. 9.2023.

Rok za oddajo prijave na PEF (Pisarna za mednarodno sodelovanje) je 18. 12. 2022 oz. do porabe sredstev. Za prijave po 18. 12. je pogoj, da ima zaposleni ob oddaji prijave že urejen Erasmus+ Sporazum za mobilnost osebja z namenom usposabljanja. Za uspešno prijavo na razpis je potrebno izpolniti spletni prijavni obrazec. Na razpis je mogoče prijaviti mobilnosti, ki bodo izvedene od 1. 1. 2023 do najkasneje 30. 9.2023.

Napovedujemo

1.

Informativni dnevi za vpis na fakulteto

Več
2.

Pomladni študentski knjižni sejem Založbe UL Pedagoške fakultete

Več
3.

Zaključna razstava 4. letnika Oddelka za likovno pedagogiko UL PEF

Več

Bodi na tekočem