Alumni

Alumni Pedagoške fakultete (APEF)

Namen kluba alumnov je, da tudi po končanem študiju ostanete v stiku s svojimi sošolci in sošolkami ter seveda tudi s Pedagoško fakulteto.

Aktualno

Razstava študentov likovne pedagogike na Kitajskem

Zaključna produkcija študentk pri predmetu Lutkarstvo

Zagovor doktorske disertacije kandidatke Simone Rogič Ožek

Izpostavljeno

Postani član Alumni kluba

Včlani se v APEF!

Spoštovana diplomantka (alumna) in spoštovani diplomant (alumen) Univerze v Ljubljani Pedagoške fakultete!

Postani član/ članica kluba alumnov UL Pedagoške fakultete!

Diplomanti fakultete ste ne le ambasadorji znanja, ampak tudi pomemben in nepogrešljiv del slovenskega šolskega sistema. S svojim delom ponašate ime fakultete po vsej Sloveniji in v tujino. Ponosni smo na vas in si želimo izvedeti, kje ste, kaj počnete, kaj ste dosegli, kaj vam je v ponos … Dovolite nam, da ostajamo del vašega življenja tudi po diplomi, tudi po tem, ko ste zapustili študijske klopi. Postanite član/članica našega kluba in srečevali se bomo na formalnih in neformalnih druženjih.

Člani kluba alumnov ste deležni tudi številnih ugodnosti, kot so popusti pri nakupih knjig, možnost članstva v knjižnici UL PEF tudi po diplomiranju, popusti v muzejih, kulturnih ustanovah, galerijah, naravnih znamenitostih in številne druge ugodnosti.

Več o ugodnostih lahko preberete na povezavi www.uni-lj.si/alumni/ugodnosti_za_alumne_ul.

Člani kluba lahko preko portala alumnov dostopate tudi do informacij o prostih delovnih mestih. Prav tako ste deležni informacij o dogodkih, ki potekajo za alumne Pedagoške fakultete, o dogodkih Kariernega centra, o dogodkih, ki potekajo za vse alumne Univerze v Ljubljani in podobno.

Trenutno je v klubu alumnov Pedagoške fakultete 650 članov, klub alumnov Univerze v Ljubljani pa šteje že preko 10.000 članov. Postanite tudi vi del velike družine ponosnih alumnov Pedagoške fakultete in hkrati alumnov Univerze v Ljubljani. V klub se lahko včlanite preko povezave www.uni-lj.si/alumni.

Vabljeni, da se nam pridružite.

ENKRAT NAŠI, VEDNO NAŠI.

Bodi na tekočem