Alt
Alumni

Alumni Pedagoške fakultete (APEF)

Namen kluba alumnov je, da tudi po končanem študiju ostanete v stiku s svojimi sošolci in sošolkami ter seveda tudi s Pedagoško fakulteto.

Aktualno

Summer School for Sustainability 2023

Študentke in študenti, ki zmorejo in hočejo več: podpora med študijem

Delovno srečanje sodelavcev Erasmus + projektov ARphymedes in ARphymedes+

Izpostavljeno

Postani član Alumni kluba

Včlani se v APEF!

Spoštovana diplomantka (alumna) in spoštovani diplomant (alumen) Univerze v Ljubljani Pedagoške fakultete!

Postani član/ članica kluba alumnov UL Pedagoške fakultete!

Diplomanti fakultete ste ne le ambasadorji znanja, ampak tudi pomemben in nepogrešljiv del slovenskega šolskega sistema. S svojim delom ponašate ime fakultete po vsej Sloveniji in v tujino. Ponosni smo na vas in si želimo izvedeti, kje ste, kaj počnete, kaj ste dosegli, kaj vam je v ponos … Dovolite nam, da ostajamo del vašega življenja tudi po diplomi, tudi po tem, ko ste zapustili študijske klopi. Postanite član/članica našega kluba in srečevali se bomo na formalnih in neformalnih druženjih.

Člani kluba alumnov ste deležni tudi številnih ugodnosti, kot so popusti pri nakupih knjig, možnost članstva v knjižnici UL PEF tudi po diplomiranju, popusti v muzejih, kulturnih ustanovah, galerijah, naravnih znamenitostih in številne druge ugodnosti.

Več o ugodnostih lahko preberete na povezavi www.uni-lj.si/alumni/ugodnosti_za_alumne_ul.

Člani kluba lahko preko portala alumnov dostopate tudi do informacij o prostih delovnih mestih. Prav tako ste deležni informacij o dogodkih, ki potekajo za alumne Pedagoške fakultete, o dogodkih Kariernega centra, o dogodkih, ki potekajo za vse alumne Univerze v Ljubljani in podobno.

Trenutno je v klubu alumnov Pedagoške fakultete 650 članov, klub alumnov Univerze v Ljubljani pa šteje že preko 10.000 članov. Postanite tudi vi del velike družine ponosnih alumnov Pedagoške fakultete in hkrati alumnov Univerze v Ljubljani. V klub se lahko včlanite preko povezave www.uni-lj.si/alumni.

Vabljeni, da se nam pridružite.

ENKRAT NAŠI, VEDNO NAŠI.

Napovedujemo

1.

Informativni dnevi za vpis na fakulteto

Več
2.

Pomladni študentski knjižni sejem Založbe UL Pedagoške fakultete

Več
3.

Zaključna razstava 4. letnika Oddelka za likovno pedagogiko UL PEF

Več

Bodi na tekočem