Alt
asistentka

Martina Erjavšek

Kabinet

Kabinet P034

Predmeti na 1. stopnji / Courses (First Cycle)

  • Gastronomija in kulinarika / Gastronomy and Cookery
  • Načrtovanje prehrane / Planning Nutrition
  • Poznavanje živil / Knowledge of Food
  • Šolska prehrana / School Nutrition
  • Načini prehranjevanja / Ways of Nutrition
  • Potrošniška vzgoja / Consumer Education
  • Prehrana bolnika / The Nutrition of the Patient
  • EPTE Prehrana in prehranska vzgoja / Nutrition and nutrition education
  • Zdravo prehranjevanje / Healthy Nutrition

Predmeti na 2. stopnji / Courses (Second Cycle)

  • Molekularni in prehranski vidiki sodobne gastronomije / Molecular and Nutritional Aspects in Current Gastronomy

Raziskovalna področja / Research areas

  • Gospodinjska pismenost / Home Economics literacy
  • Prehranska pismenost / Nutrition literacy

Projekti / Projects

  • Celostni inovativni model za zagotavljanje zdravega življenjskega sloga, s poudarkom na prehranjevanju, gibanju, preprečevanju in obravnavi debelosti pri otrocih, mladostnikih ter odraslih in zmanjševanju neenakosti v zdravju (akronim projekta: UŽIVAJMO V ZDRAVJU)

Ostali zaposleni

Alt

Dragan Marušič

Matematika-računalništvo

Alt

Barbara Rovšek

Fizika-tehnika

Alt

Branka Potočnik Krajnik

Razredni pouk

Alt

Hana Rožman

Biologija-kemija-gospodinjstvo

Alt

Konstanca Zalar

Razredni pouk

Bodi na tekočem