Razpis za vpis v skupni interdisciplinarni študijski program druge stopnje Kognitivna znanost za št. l. 2018/2019Informativni dnevi
Vabljeni na informativni dan magistrskega programa Kognitivna znanost. V uvodu bo na kratko predstavljena kognitivno znanost – raziskovanje duševnosti, ki združuje nevroznanost, psihologijo, jezikoslovje, filozofijo in umetno inteligenco. Glavni del predstavitve pa bo namenjen skupnemu interdisciplinarnemu programu druge stopnje Kognitivna znanost, ki se izvaja v okviru Medicinske fakultete, Filozofske fakultete, Fakultete za računalništvo in informatiko in Pedagoške fakultete in je del mednarodnega programa MEi:CogSci, ki poteka na štirih evropskih univerzah.

Predavatelji in študenti kognitivne znanosti vam bodo na voljo za vprašanja povezana s študijem in področjem kognitivne znanosti.

Informativni dan bo v sredo, 6. 6. 2018 ob 16:30 v veliki predavalnici na Vegovi 4 v prostorih Pedagoške fakultete (vhod z dvorišča za stavbo; glej zemljevid).

Preostali informativni dnevi:
- 13. 6. 2018 ob 17.00, Pedagoška fakulteta, Kardeljeva ploščad 16
- 5. 7. 2018 ob 16.00, Pedagoška fakulteta, Kardeljeva ploščad 16

Vabljeni!
Programski svet študija Kognitivna znanostMEi:CogSci conference 2018, Bratislava

Comenius University in Bratislava
June 14, 2018 – June 16, 2018

The 12th MEi:CogSci - Middle European Interdisciplinary Conference in Cognitive Science will be hosted by Comenius University in Bratislava. The primary purpose of the conference is to allow students of cognitive science to present their work to an international and interdisciplinary audience. Their talks will be complemented by invited speakers, who will present their current research.

Guests are very welcome!

For more information see conference webpage.MEi:CogSci conference 2019, Ljubljana

University of Ljubljana, Faculty of Education, Vegova 4
June 13, 2018 – June 15, 2018

The 13th MEi:CogSci - Middle European Interdisciplinary Conference in Cognitive Science will be hosted by University of Ljubljana. The primary purpose of the conference is to allow students of cognitive science to present their work to an international and interdisciplinary audience. Their talks will be complemented by invited speakers, who will present their current research.

Guests are very welcome!

For more information see conference webpage.