RAZPIS ZA VPIS V SKUPNI INTERDISCIPLINARNI ŠTUDIJSKI PROGRAM DRUGE STOPNJE KOGNITIVNA ZNANOST ZA ŠTUDIJSKO LETO 2015/2016

Kandidati za vpis morajo najkasneje do vključno 4. 9. 2015 na Pedagoški fakulteti oddati prijavo za vpis v prvi letnik skupnega interdisciplinarnega študijskega programa druge stopnje Kognitivna znanost. Za postopek prijave in dodatne informacije glejte vpis in pogosta vprašanja ali pa se obrnite na referat za podiplomski študij PeF. Vprašanja lahko naslovite tudi na kognitivna@pef.uni-lj.si.

Več...Informativni dnevi skupnega interdisciplinarnega študijskega programa druge stopnje Kognitivna znanost

Na informativnih dnevih bomo najprej predstavili mlado, a hitro se razvijajoče področje kognitivne znanosti. Glavni del predstavitve pa bo namenjen skupnemu interdisciplinarnemu programu druge stopnje Kognitivna znanost na Univerzi v Ljubljani, ki se izvaja v okviru Medicinske fakultete, Filozofske fakultete, Fakultete za računalništvo in informatiko in Pedagoške fakultete (kjer se vrši vpis). Skupni program je del mednarodnega programa MEi:CogSci, ki poteka na štirih evropskih univerzah.

Na informativnih dnevih vam bomo na voljo za vsa vprašanja povezana s študijem ali s kognitivno znanostjo na sploh.

Termini informativnih dnevov:
- Sreda, 17. 6. 2015, 12h, Univerza v Ljubljani (Kongresni trg 12), Hribarjeva dvorana
- Četrtek, 18. 6. 2015, 16h, Pedagoška fakulteta (Kardeljeva ploščad 16). Skupni del ob 16h v 048, nadaljevanje ob 16:15 v 102.
- Četrtek, 9. 7. 2015, 16h, Pedagoška fakulteta (Kardeljeva ploščad 16). Skupni del ob 16h v 048, nadaljevanje ob 16:15 v 102.

Vabljeni!Mednarodna konferenca skupnega srednjeevropskega študijskega programa Kognitivna znanost.

Univerza v Ljubljani letos gosti redno letno konferenco s področja kognitivne znanosti, kjer se bodo zbrali študenti, predavatelji in raziskovalci, ki jih povezuje mednarodni skupni program Kognitivna znanost (MEi:CogSci). Konferenca bo potekala v novih prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko med 18. in 20. junijem. Na konferenci bodo predstavljeni raziskovalni projekti z vseh področij kognitivne znanosti. Celoten dogodek bo v angleškem jeziku. Vstop je prost. Toplo vabljeni!

Za več informacij kliknite tukaj.


MEi:CogSci conference 2015, Ljubljana

We are looking forward to host this year's MEi:CogSci cognitive science conference at University of Ljubljana. The conference will be held in the new facilities of Faculty of Computer and Information Science in a beautiful green area near Tivoli and Rožnik.

For more information click here.