asistentka z doktoratom
dr. Martina Erjavšek
Kabinet
Kabinet P034
Predmeti na 1. stopnji / Courses (First Cycle)
- Gastronomija in kulinarika / Gastronomy and Cookery
- Načrtovanje prehrane / Planning Nutrition
- Poznavanje živil / Knowledge of Food
- Šolska prehrana / School Nutrition
- Načini prehranjevanja / Ways of Nutrition
- Potrošniška vzgoja / Consumer Education
- Prehrana bolnika / The Nutrition of the Patient
- EPTE Prehrana in prehranska vzgoja / Nutrition and nutrition education
- Zdravo prehranjevanje / Healthy Nutrition
Predmeti na 2. stopnji / Courses (Second Cycle)
- Molekularni in prehranski vidiki sodobne gastronomije / Molecular and Nutritional Aspects in Current Gastronomy
Raziskovalna področja / Research areas
- Gospodinjska pismenost / Home Economics literacy
- Prehranska pismenost / Nutrition literacy
Projekti / Projects
- Celostni inovativni model za zagotavljanje zdravega življenjskega sloga, s poudarkom na prehranjevanju, gibanju, preprečevanju in obravnavi debelosti pri otrocih, mladostnikih ter odraslih in zmanjševanju neenakosti v zdravju (akronim projekta: UŽIVAJMO V ZDRAVJU)