Alt
docent

dr. Stojan Kostanjevec

Kabinet

Kabinet P034

Predmeti na 1. stopnji / Courses (First Cycle)

  • Gastronomija in kulinarika / Gastronomy and Cookery
  • Načrtovanje prehrane / Planning Nutrition
  • Poznavanje živil / Knowledge of Food
  • Šolska prehrana / School Nutrition
  • Načini prehranjevanja / Ways of Nutrition
  • Potrošniška vzgoja / Consumer Education
  • Prehrana bolnika / The Nutrition of the Patient
  • EPTE Prehrana in prehranska vzgoja / EPTE Nutrition and Nutrition Education
  • Zdravo prehranjevanje / Healthy Nutrition
  • Prehransko svetovanje / Nutrition Consultation

Predmeti na 2. stopnji / Courses (Second Cycle)

  • Magistrski seminar / Master’s Seminar
  • Molekularni in prehranski vidiki sodobne gastronomije / Molecular and Nutritional Aspects in Current Gastronomy

Predmeti na Biotehniški fakulteti na 2. stopnji / Courses (Second Cycle), University of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Study Programe: Food Science and Nutrition

  • Didaktika prehranske vzgoje in izobraževanja / Nutrition Education Didactics

Predmeti na Univerzi na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju na 2. stopnji / Courses (Second Cycle), University of Primorska, Faculty of Health Sciences, Study Programe: Dietetics

  • Prehranska oskrba otrok / Nutritional Care of Children and Young People

Raziskovalna področja / Research areas

  • prehranska pismenost / nutrition literacy
  • prehransko izobraževanje / nutrition education
  • prehranske navade / eating habits
  • potrošniško izobraževanje / consumer education

Projekti / Projects

  • Celostni inovativni model za zagotavljanje zdravega življenjskega sloga, s poudarkom na prehranjevanju, gibanju, preprečevanju in obravnavi debelosti pri otrocih, mladostnikih ter odraslih in zmanjševanju neenakosti v zdravju (akronim projekta: UŽIVAJMO V ZDRAVJU) / An integrated innovative approach for providing a healthy lifestyle with a focus on nutrition, physical activity, prevention and management of obesity among children, adolescents and adults, and reduction of health inequalities (Project acronym: ENJOY IN HEALTTH)
  • EU MENU 2, dostopno na: www.nijz.si/sl/zbiranje-podatkov-o-porabi-hrane-delovna-skupina-efsa/ EU MENU 2

Ostali zaposleni

Alt

Mateja Dagarin Fojkar

Temeljni pedagoški študij

Alt

Luka Leitinger

Temeljni pedagoški študij

Alt

Adrijana Mastnak

Matematika-računalništvo

Alt

Špela Hrast

Biologija-kemija-gospodinjstvo

Alt

Luka Ribič

Biologija-kemija-gospodinjstvo

Bodi na tekočem