Alt
Tehniški sodelavec

Katja Bukovnik

Kabinet

Kabinet P024

Predmeti na 1. stopnji / Courses (First Cycle)

  • Didaktika biologije I / Didactics of Biology I
  • Didaktika biologije II / Didactics of Biology II
  • Didaktika biologije III / Didactics of Biology III
  • Didaktika biologije IV / Didactics of Biology IV
  • Začetno naravoslovje / Beginner Natural Sciences – biology
  • Naravoslovje / Natural Sciences – biology
  • Varstvo naravne dediščine / Protection of Natural Heritage
  • EPTE Okolje in trajnostni razvoj / Environment and Sustainable Development
  • Narava v vrtcu, vrtec v naravi
  • Narava in mlajši otroci / Nature and young children
  • Gastronomija in kulinarika / Gastronomy and Cookery
  • Načrtovanje prehrane / Planning Nutrition
  • Poznavanje živil / Knowledge of Food
  • Šolska prehrana / School Nutrition
  • Načini prehranjevanja / Ways of Nutrition
  • Potrošniška vzgoja / Consumer Education
  • Prehrana bolnika / The Nutrition of the Patient
  • Zdravo prehranjevanje / Healthy Nutrition

Predmeti na 2. stopnji / Courses (Second Cycle)

  • Izbrana poglavja biologije z didaktiko / Selected Themes from Biology with Didactics
  • Pouk biologije izven šole / Out-of-school biology education
  • Okoljsko izobraževanje / Environmental Education
  • Prehransko svetovanje / Nutrition Consultation
  • Molekularni in prehranski vidiki sodobne gastronomije / Molecular and Nutritional Aspects in Current Gastronomy

Ostali zaposleni

Alt

Karmen Pižorn

Temeljni pedagoški študij

Alt

Tina Matić

Temeljni pedagoški študij

Alt

Špela Hrast

Biologija-kemija-gospodinjstvo

Alt

Katja Šikonja Brajkovič

Knjižnica

Alt

Konstanca Zalar

Razredni pouk

Bodi na tekočem