Študenti s posebnim statusom

Študenti s posebnim statusom so študenti, ki izkazujejo pomembne dosežke na področju športa, umetnosti in kulture, študenti starši in študenti s posebnimi potrebami, kamor se uvrščajo tudi študenti v izrednih socialnih razmerah. Kdo je upravičen do posameznega statusa, kakšni so postopki pridobitve le tega, kakšne so možne prilagoditve za posameznika, ki ima poseben status in še več, lahko najdete v spodnjih dokumentih in povezavi na spletno stran Univerze v Ljubljani.

 


Prošnje za pridobitev posebnega statusa je potrebno oddati najkasneje do 10. oktobra tekočega študijskega leta (ali kasneje, ko nastopijo razlogi za pridobitev posebnega statusa), o čemer vas vsako leto obvestimo z elektronskim sporočilom, kjer so tudi natančnejša navodila, kako to storiti.

 


Za informacije, ki jih ne najdete v gradivih in za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na tutorje, ki skrbijo za študente s posebnim statusom, in sicer:

  • študenti s posebnimi potrebami na učiteljico tutorko dr. Mileno Košak Babuder (milena.kosak@pef.uni-lj.si) ali na študente tutorje (imena so objavljena na povezavi www.pef.uni-lj.si/176.html zavihek Tutorstvo (posebne oblike tutorstva).
  • Študenti s posebnim statusom (status študenta športnika, priznanega umetnika, starša, študenta, ki se udeležuje tekmovanj) na učiteljico tutorko dr. Vesno Štemberger (vesna.stemberger@pef.uni-lj.si)

www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri