12. 12. 2024

Kulinarične značilnosti narodov sveta

V sredo, 11. decembra 2024 je v avli fakultete potekal zdaj že tradicionalni dogodek Kulinarične značilnosti narodov sveta, ki ga pripravljajo študenti programa Erasmus v okviru predmeta Prehrana in prehransko izobraževanje (pod pvodstvom dr. Stojana Kostanjevca in dr. Martine Erjavšek). V sklopu dogodka so Erasmus študenti iz Češke, Španije, Nizozemske, Nemčije, Slovaške, Tajvana, Finska in Danske pripravili in predstavili nacionalne jedi.

 

 

 

Sorodne novice

20. 1. 2025

Fulbright štipendije in druge priložnosti v ZDA za raziskovalce

20. 1. 2025

Odprti razpisi Razvojnega sklada UL 2025

17. 1. 2025

Oddaja prijav za (so)financiranje slovenskega dela skupnega raziskovalnega projekta, kjer Flamska fundacija za raziskave (The Research Foundation – Flanders, FWO) deluje v vlogi vodilne agencije v letu 2025

PF-86

Izobražujemo najboljši pedagoški kader

Pridružite se študijskim programov, ki jih kot edina fakulteta v Sloveniji izvajamo za vse ravni šolskega sistema.

Bodi na tekočem