1. 6. 2023

Svečana podelitev listin diplomantkam in diplomantom

V petek, 26. maja 2023, je v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani potekala svečana podelitev listin diplomantkam in diplomantom Univerze v Ljubljani Pedagoške fakultete, ki so zaključili študij v obdobju od meseca septembra 2022 do aprila 2023.

Podeljene so bile listine diplomantkam in diplomantom univerzitetnih študijskih programov prve stopnje Dvopredmetni učitelj, Likovna pedagogika, Logopedija in surdopedagogika, Socialna pedagogika in Specialna in rehabilitacijska pedagogika in visokošolskega strokovnega študijskega programa prve stopnje Predšolska vzgoja ter diplomantkam in diplomantom drugostopenjskih magistrskih študijskih programov Kognitivna znanost, Logopedija in surdopedagogika, Pomoč z umetnostjo, Poučevanje, smer Poučevanje na razredni stopnji, Poučevanje, smer Predmetno poučevanje, Predšolska vzgoja, Socialna pedagogika in Specialna in rehabilitacijska pedagogika.

Svečane listine je podelila prodekanica prof. dr. Karmen Pižorn. Podelitve so se udeležili tudi visokošolski učitelji in učiteljice ter drugi sodelavci. Za glasbeni program med podelitvijo listin je poskrbel Komorni dekliški zbor Pedagoške fakultete pod vodstvom zborovodkinje Branke Potočnik Krajnik.

 

Sorodne novice

28. 9. 2023

Obvestilo Javne agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost RS

27. 9. 2023

Revije – mesečne novosti

26. 9. 2023

Zaključni dogodek Evropske noči raziskovalcev

PF-86

Izobražujemo najboljši pedagoški kader

Pridružite se študijskim programov, ki jih kot edina fakulteta v Sloveniji izvajamo za vse ravni šolskega sistema.

Bodi na tekočem