Novica

Objavljeno: 09. 07. 2019 ob 15:22    Starost: 330 dni

Summer school Erasmus+ Mobility Support

Pisarna za raziskave in mednarodno sodelovanje UL PEF organizira Summer school Erasmus+ Mobility Support namenjeno kulturni in jezikovni pripravi za Erasmus+ izmenjavo. Poletna šola je namenjena izboljšanju jezikovnih (meta)kompetenc v vsakdanji angleščini, medkulturnih kompetenc in kompetenc jezika stroke.

 

Poletna šola bo potekala od 9. do 13. septembra, je brezplačna, namenjena pa je predvsem tistim, ki se na izmenjavo odpravljate v študijskem letu 19/20 oz. resno razmišljate, da bi se izmenjave udeležili v študijskem letu 20/21, pa niste prepričani o svojem zadostnem znanju angleškega jezika, pa tudi vsem ostalim, ki bi želeli izboljšati znanje na tem področju. V prilogi najdete okvirni program.

 

Rok prijave: podaljšan: do 17. 7. 2019, preko spletnega obrazca.

 

V želji po zagotovitvi kakovostne izvedbe poletne šole, smo število udeležencev omejili na 20. V primeru prevelikega števila prijavljenih, bomo izvedli izbirni postopek ter po potrebi s kandidati opravili še ustni razgovor. Za vse dodatne informacije smo na voljo v Pisarni za raziskave in mednarodno sodelovanje (mednarodna@pef.uni-lj.si, 01 5892 346).

 

Vljudno vabljeni k prijavi!


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri