Novica

Objavljeno: 17. 05. 2019 ob 10:17    Starost: 286 dni

Tretji Kongres študentov socialne pedagogike in specialne in rehabilitacijske pedagogike

Z namenom izmenjevanja strokovno specifičnih znanj po principu študent za študenta, Študentski svet PEF v letošnjem študijskem letu organizira tretji Kongres študentov socialne pedagogike in specialne in rehabilitacijske pedagogike, ki bo v soboto, 25. maja 2019.

 

Naslov letošnjega kongresa je: Na križišču strok: Onkraj vedenja.

Z idejo odmikanja preživetih praks od ustaljenih tirnic v šolskem in širšem pedagoškem prostoru želijo spodbuditi širjenje uporabnega védenja, s čimer imajo v mislih različna uporabna znanja, ki bi kolegom_icam koristila pri bodočem pedagoškem delu. To vključuje tako specifične idejne, didaktične in metodične načine dela z otroki, starši in kolektivom, kot širša spoznanja vezana na idejo šole, odnosa do šole ter odnosov, ki se vzpostavljajo v šoli.

 

V letošnjem letu je prišlo do odločitve, tako kot tudi tema sicer namiguje, da se kongres iz šolskih klopi preseli v bolj odprt prostor, ki bo omogočal drugačno, bolj vključujoče in aktivno sodelovanje med predavatelji_cami in udeleženci_kami. Zato bo letos Kongres v kreativnem centru Poligon na Tobačni ulici 5.

Letos bodo svoje prispevke predstavili tako študenti_ke, kot tudi izkušeni_e strokovnjaki_nje. Urnik dogodka je na povezavi https://ibb.co/PZbGwdX

Vljudno vabimo vse študente_ke, ki jih ta področja zanimajo, kot tudi tiste, ki se jim zdi, da v okviru svojega študija niso dobili dovolj znanja iz teh področij.

Udeležba je popolnoma brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava na povezavi https://forms.gle/v6yLBWzk2YbK23nu8

V priponki je program letošnjega kongresa, vse informacije in novosti pa lahko spremljate na FB dogodku.

Se že veselimo našega srečanja in izmenjevanja znanja!


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri