Novica

Objavljeno: 14. 05. 2019 ob 10:51    Starost: 258 dni

Vabilo na četrto okroglo mizo s cikla Refleksija šolskega prostora

V petek, 24. 5. ob 11:15 v sobi 048 organizira oddelek za socialno pedagogiko PEF sklepno (četrto) letošnjo okroglo mizo na temo Refleksije šolskega prostora. Na dosedanjih srečanjih smo odprli celo vrsto aktualnih izzivov sodobnega šolskega prostora, v diskusiji se je vsakič znova izpostavilo tudi vprašanje, ki se je naslavljalo visokošolski prostor, konkretno Pedagoško fakulteto. Zato smo se odločili, da bomo tokrat govorili o tem, kako se izzivi šolskega področja odražajo v visokošolskem prostoru in kakšne izzive visokošolskemu pedagoškemu delu ti predstavljajo. K sodelovanju smo povabili nekaj kolegic in kolega s PEF, ki so bili na dosedanjih srečanjih bolj ali manj vselej prisotni ter so se tudi v vmesnem času aktivno odzivali na v okroglih mizah odprte teme s svojimi refleksijami. Izpostavili bodo vsak svoj vidik, ki bo povezal izzive današnjega šolskega prostora z visokošolskim kontekstom. Z nami bodo tokrat: Dr. Alenka Polak, dr. Irena Lesar, dr. Marcela Batistič Zorec, dr. Mojca Pečar ter dr. Darij Zadnikar. Vsi delujejo kot predavatelji v različnih programih Pedagoške fakultete.

 

V sklepnem delu okrogle mize bomo občinstvo pozvali k aktivnem razmisleku o nadaljevanju okroglih miz v prihodnjem letu.

 

Vabimo vas, da se udeležite dogodka in nam pomagate skleniti letošnji cikel ter načrtovati nadaljevanje za prihodnje leto.

 

Oddelek za socialno pedagogiko.


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri