Novica

Objavljeno: 28. 09. 2017 ob 13:22    Starost: 3 leto

VABILO: ERASMUS+ DAN, 6. oktober 2017 ob 9.30

Vljudno vas vabimo na ERASMUS+ DAN, ki bo 6. oktobra 2017 ob 9.30 v prostorih Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji (Dunajska cesta 20, Ljubljana, zemljevid).

 

Uvodoma bodo udeležence nagovorili ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maja Makovec Brenčič, vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, dr. Zoran Stančič ter direktorica CMEPIUS-a, dr. Alenka Flander. V prvem delu dogodka vam bomo nato predstavili izsledke vmesne evalvacije učinkov programa Erasmus+ za področje izobraževanja in usposabljanja ter nekaj primerov slovenskih dobrih praks, kjer boste lahko iz prve roke izvedeli, kaj prinaša program Sloveniji.

 

V drugem delu bo sledila informativna predstavitev programa Erasmus+, kjer boste prejeli:

·         Informacije, kaj je program Erasmus+ in kakšne so možnosti sofinanciranja za aktivnosti na področju izobraževanja in usposabljanja.

·         Osnovne napotke, ali vaša projektna ideja je primerna za razvoj v okviru programa Erasmus+ in v okviru katere akcije. 

Na predstavitvi ne bomo govorili o prioritetah posameznih področij ali prijavnem postopku oz. minimalnih pogojih prijave za vsako akcijo. Za ta namen se bodo odvijali posebni seminarji za potencialne prijavitelje (glej spletno stran ERASMUS+ Razpis 2018 za ostale dogodke). Informativna predstavitev programa Erasmus+ bo predvidoma trajala 1h, na voljo bo tudi čas za vsa vaša vprašanja.

 

Prvi del dogodka je namenjen vsem, ki delujete na področju izobraževanja in usposabljanja na katerem koli nivoju, drugi del (s pričetkom ob 12h) pa predvsem tistim, ki programa Erasmus+ še ne poznate oz. ga ne poznate dovolj, da bi znali svojo projektno idejo umestiti v aktivnosti programa Erasmus+.

 

Zaradi omejenega števila mest vas vljudno prosimo, da se čim prej prijavite preko SPLETNEGA OBRAZCA (Prijavite se lahko tudi zgolj na 1. ali zgolj na 2. del dogodka).


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri