Novica

Objavljeno: 11. 03. 2020 ob 14:39    Starost: 197 dni

Nujno obvestilo

Glede na sklep rektorja UL, dr. Igorja Papiča, vas obveščamo, da so od današnjega dne do vključno 23. marca 2020 odpovedane vse oblike pedagoškega procesa na Pedagoški fakulteti v fizični obliki. Sklep stopi v veljavo takoj oz. takoj ko se zaključi pedagoški proces, ki je že v teku. Pedagoški proces bo nadomeščen z delom preko e-učilnice ali z drugimi oblikami dela na daljavo.

 

Izvajalce in izvajalke študijskega procesa prosimo, da v največji možni meri nadomestijo študijski proces bodisi z delom preko elektronske učilnice ali na drugačen način z delom na daljavo. Pri zagotavljanju dela na daljavo bomo zagotovili tudi podporo Službe za informatiko. Prav tako so v tem obdobju odpovedane govorilne ure in uradne ure strokovnih služb oz. le-te potekajo po elektronski pošti ali telefonu.

 

Stavba fakultete ne bo zaprta, kar pomeni, da lahko pedagoški in nepedagoški delavci zaenkrat opravljajo svoje delo na Pedagoški fakulteti. Prav tako se zaenkrat ne odpovedujejo seje komisij oz. organov fakultete.

 

O nadaljnjih navodilih vas bomo sproti obveščali.

 

Hvala za razumevanje.


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri