Novica

Objavljeno: 28. 10. 2019 ob 12:31    Starost: 1 leto

PEF UL na 5. Festivalu diplomskih del na Reki

V petek, 25. 10. 2019, je na Pedagoški fakulteti Univerze na Reki (Sveučilište u Rijeci) potekal 5. Festival diplomskih del, ki so se ga udeležile tudi diplomantke in magistrantke predšolske vzgoje in poučevanja na razredni stopnji (z angleščino) UL Pedagoške fakultete.

 

  • Zala Gaberšček je predstavila magistrsko delo z naslovom Formalna in neformalna izobraževanja otrok na prostem (mentorja prof. dr. Gregor Torkar in doc. dr. Marjanca Kos).
  • Katja Vodopivec, magistrantka poučevanja na razredni stopnji z angleščino je predstavila Učenje tujega jezika v tujem jeziku? Učenci priseljenci prve generacije in učenje angleščine s pomočjo drugega jezika z vidika zagotavljanja pravičnega šolanja (mentorica prof. dr. Irena Lesar).
  • Magistrsko delo z naslovom Razvijanje zmožnosti tvorjenja besedil v angleški in slovenski osnovni šoli je predstavila Nina Zoran (mentorica izr. prof. dr. Marja Bešter Turk).
  • Klara Malovrh je predstavila diplomsko delo s področja predšolske vzgoje z naslovom Vrtec na prostem (mentorica izr. prof. dr. Tatjana Devjak, somentorica doc. dr. Sanja Berčnik).
  • Magistrsko delo z naslovom Integracija plesne in likovne umetnosti je predstavila Nuša Jurjevič pod mentorstvom doc. dr. Vesna Geršak in somentorstvom viš. pred. dr. Uršule Podobnik.
  • Maruša Traven je  predstavila magistrsko delo s področja Poučevanja na razredni stopnji, in sicer z naslovom Zastopanost glasbene dejavnosti ustvarjanja pri pouku glasbene umetnosti skozi vertikalo osnovnošolskega izobraževanja (mentorica prof. dr. Barbara Sicherl Kafol).

 

Vsem diplomantkam/magistrantkam in njihovim (so)mentorjem ter (so)mentoricam iskrene čestitke. Še posebna zahvala vsem visokošolskim učiteljicam, ki ste bile v petek popoldne v oporo vsem predstaviteljicam na Reki.

 

Karmen Pižorn in Vesna Štemberger

 

 


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri