Novica

Objavljeno: 29. 07. 2019 ob 10:09    Starost: 2 leto

Sklad objavlja javni razpis za financiranje projektnih gostovanj slovenskih doktorjev znanosti, ki delujejo v tujini, na slovenskih visokošolskih zavodih

Posredujemo vam informacije o Javnem razpisu sofinanciranja gostovanj na slovenskih visokošolskih zavodih (278. JR), ki ga je objavil Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v četrtek, 25. 7. 2019 (povezava: http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/razpis/n/financiranje-projektnih-gostovanj-na-slovenskih-visokosolskih-zavodih-278-javni-razpis/ ) z navodili za pripravo prijave.

 

Ker velja pravilo, da bodo za sofinanciranje izbrani tisti prijavitelji, katerih vloge bodo izpolnjevale pogoje javnega razpisa, in sicer po vrstnem redu prispelih popolnih vlog do porabe sredstev oziroma poteka roka za vložitev vlog, svetujemo, da popolno vlogo, predvsem za 1. rok, oddate takoj, ko bo mogoče.

 

Podpisnik prijavnice je rektor. Prosimo vas, da nam prijavnico posredujete v Pisarno za raziskovanje in mednarodno sodelovanje PEF UL.

 

V prilogi vam posredujemo:

·        informacije o JR skupaj z navodili za prijavo

·        prijavnico z izpolnjenimi podatki za UL

·        izjavo gostujočega strokovnjaka (priloga k prijavi)

·        poročilo o udeležbi (ob zaključku projekta)

 

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo.


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri