Novica

Objavljeno: 15. 07. 2019 ob 11:49    Starost: 1 leto

Rok za prijavo tehnologij na 1. fazo razpisa OISAIR Proof of Concept je podaljšan do 31. julija

Obveščamo vas, da je rok za prvo fazo razpisa OIS-AIR Proof of Concept (Poziv za ideje) podaljšan do 31. julija 2019. Prosimo vas, da o podaljšanju roka obvestite raziskovalce in druge zainteresirane.

 

Z razpisom OIS-AIR Proof of Concept se zagotavlja finančno podporo desetim najboljšim inovativnim projektom, ki bodo nastali s sodelovanjem raziskovalnih organizacij ter malih in srednjih podjetij iz jadransko-jonske regije. Podpora bo v obliki inovacijskih vavčerjev v vrednosti 18.500 evrov za posamičen projekt. Namen vavčerjev je zagotoviti finančno podporo uspešnim prenosom dobrih raziskovalnih dosežkov v gospodarstvo.

 

Razpis je čezmejna iniciativa partnerjev mreže OIS-AIR iz šestih držav (Slovenije, Italije, Hrvaške, Srbije, Grčije in Albanije), ki spodbujajo gospodarsko rast in podpirajo razvoj raziskovalnih projektov s področij transporta in mobilnosti, energetike in okolja ter agro- in bio-gospodarstva.

 

Razpis je sestavljen iz treh faz:

-          Poziv za ideje, namenjen javnim raziskovalnim organizacijam in univerzam. Rok za oddajo je 31. julij 2019!

-          Poziv za projekte, namenjen povezavi raziskovalnih organizacij in univerz v povezavi z MSP. Rok za oddajo je 30. september 2019.

-          Izbor in dodelitev desetih inovacijskih vavčerjev. Zaključek do konca oktobra 2019.

 

Vse podrobnosti glede razpisa so objavljene na spletni platformi OIS-AIR Innovair.  

 

Za vse dodatne informacije je na voljo mag. Peter Medica iz Tehnološkega parka Ljubljana (E: peter.medica@tp-lj.si, T: 01 620 34 74, Tehnološki park Ljubljana d.o.o.).


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri