Novica

Objavljeno: 10. 05. 2021 ob 10:46    Starost: 34 dni

Obrazi Pedagoške fakultete se predstavijo

Draga študentka, dragi študent Pedagoške fakultete!

 

Za vas organiziramo v Kariernih centrih UL dva uporabna Zoom dogodka, na katerih ne smeš manjkati:

 

12.5. ob 14h Karierni razvoj učitelja (pred, med in po strokovnem izpitu v vzgoji in izobraževanju)

Strokovnjaki z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Šole za ravnatelje bodo odgovarjali na vprašanja: Kako pridobiti delovne izkušnje po končani fakulteti?, Kaj obsega strokovni izpit v vzgoji in izobraževanju?, Kakšne so nadaljnje možnosti napredovanja?.
Čas bo tudi za vaša vprašanja, tako da si pripravi seznam.
Prijavi se >>

 

13.5. ob 17h Po poteh z alumni PEF

Vabljen_a na sproščen enourni pogovor in druženje z bivšimi študenti PEF. Izkoristi priložnost, da jih vprašaš o njihovi poti po faksu! Nekatere najbrž že poznaš, druge še ne, je pa idealna prilika, da jih spoznaš in se povežeš v veliko skupnost zdajšnjih in prejšnjih PEF-ovcev.
Prijavi se >>

Z nami bodo predstavniki naslednjih študijskih smeri:

 

SPECIALNI PEDAGOG

Marko Juhant je specialni pedagog (področje obnašanja, čustvovanja in osebnosti), bivši ravnatelj, večni vzgojitelj, oče in avtor številnih najbolje prodajanih knjig o vzgoji otrok.
10 let je bil ravnatelj v Dijaškem domu v Kranju, potem deset let v Mladinskem domu Malči Beličeve, za tem pa je ustanovil svoje podjetje.

 

RAZREDNI POUK
Mladen Kopasić je predan učitelj, ki svoje delo opravlja s srcem in ponosno predstavlja svoj poklic. Je izjemno aktiven na področju šolstva, saj poleg poučevanja najde čas tudi za ustvarjanje učbenikov in različnih gradiv, ureja spletne strani in predava. Zna spodbujati in pohvaliti tako učence kot svoje kolege ter nesebično deli svoje znanje, ideje in materiale. V učiteljskih krogih je poznan kot človek, ki svoje ideje deli z drugimi učitelji na spletnih straneh in raznih predavanjih. Bori se, da bi bili učitelji izobraženi, da je pouk kvaliteten in da se med seboj povezujejo, pri svojem delu pa je inovativen in ustvarjalen. Zase pravi, da je njegov način dela klasičen, ampak s priboljški in popestritvami. (Vir: Mladen Kopasić, OŠ Polje - Učitelj sem! Učiteljica sem! (uciteljsem.si))

 

DVOPREDMETNI ŠTUDIJ MATEMATIKE IN RAČUNALNIŠTVA

Ksenija Koželj poučuje informatiko na Ekonomski šoli Ljubljana (Prešernova). Diplomirala je z nalogo Učenje logike s pomočjo interaktivne računalniške igre. Tako kot Mladen deluje povezovalno in z veseljem deli svoje izkušnje z mlajšimi kolegicami in kolegi.

 

LIKOVNI PEDAGOG

Martin Ramoveš je po izobrazbi likovni pedagog in dobitnik Prešernove fakultetne nagrade za diplomsko delo Pesem v stripu. Je kantavtor, stripar, avtor pesmi in besedil. Martin je na koncertih glavni na odru in tudi pred odrom. Kot idejni vodja zasedbe skrbi za ustvarjanje glasbe, poezije in stripov. (Vir: Martin Ramoveš - kantavtor in stripar (martin-ramoves.com))

 

Se vidimo!


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri