Novica

Objavljeno: 29. 01. 2021 ob 12:39    Starost: 76 dni

Predstavitev evalvacije programov PKP, ŠIPK (4. 2. 2021) - Prijavite se še danes

Posredujemo Vam vabilo na spletni dogodek, ki ga pripravlja Sklad z namenom predstavitve evalvacije programov PKP in ŠIPK.

 

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije pripravlja spletni dogodek, kjer bomo predstavili rezultate evalvacije programov Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za družbeno korist (ŠIPK). 

 

Programa, ki smo ju izvajali v obdobju od 2016 do 2020, sta prinesla odlične rezultate. Nastalo preko tisoč uspešnih in vsebinsko raznolikih projektov, v katere je bilo vključenih več kot 7500 študentov, 1500 pedagoških mentorjev in 1400 predstavnikov iz gospodarstva in družbenega okolja.

 

Programa povezujeta visoko šolstvo z delovnim okoljem  in na ta način študentom omogočata delo  v interdisciplinarnih skupinah, kjer pridobivajo delovne izkušnje in krepijo kompetence, delodajalcem pa omogočata, da pridobijo sveže ideje mladih in nenazadnje lahko spoznajo svoj bodoči kader.

 

Ker si želimo, da bi tovrstna programa v prihodnje bila še boljša, smo izvedli evalvacijo dosedanjega izvajanja pri vseh vključenih ciljnih skupinah. Vas zanima, kaj so vključeni pohvalili, kaj bi lahko izboljšali in spremenili?

 

KDAJ
4. 2. 2021 ob 10. uri

KJE
preko spleta

 
 

 

PROGRAM DOGODKA
 

10.00 – 10.15

Pozdrav
Nagovor direktorice sklada, Irena Kuntarič Hribar
Nagovor predstavnika Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport

10.15 – 10.35

Predstavitev evalvacije Po kreativni poti do znanja in video predstavitev dveh projektov, Matej Mravlje, Valicon d.o.o.

10.35 - 10.55

Predstavitev evalvacije Študentski inovativni projekti za družbeno korist in video predstavitev dveh projektov, Matej Mravlje, Valicon d.o.o.

10.55 – 11.10

Pogled naprej
Zaključek


Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 
 
 

PRIJAVA NA DOGODEK

 

Prijavite se čim prej, število mest je omejeno.


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri