Socialna pedagogika

PDF Predstavitveni zbornik 2019/20

PDF Predstavitveni zbornik 2018/19

PDF Predstavitveni zbornik 2017/18

 

Temeljni cilji programa so usposobiti študente in študentke za poglobljeno preventivno, razvojno, kompenzatorno, vzgojno ter socialno vključujoče socialno pedagoško delo s posamezniki, skupinami in skupnostmi na področju podpore in pomoči ljudem v različnih življenjskih obdobjih in položajih pri obvladovanju življenja, kakor tudi usposobiti študente za kakovostno svetovalno, raziskovalno in vodstveno delovanje na področju socialne pedagogike.

 

 

 

Podatki o študijskem programu

ImeSOCIALNA PEDAGOGIKA
VrstaDrugostopenjski magistrski študijski program
Trajanje1 leto
Število ECTS60
SmerNima smeri
Strokovni naslov

Magister profesor / magistrica profesorica socialne pedagogike

Okrajšava: mag. prof. soc. ped.Pogoji za napredovanje po programu

Za kandidate/ke, ki opravljajo program kot redni študij in v osnovnem obsegu 60 KT, pogojev za napredovanje ni (študij traja eno leto).
Kandidatom, ki opravljajo program kot izredni študij, se pogoje za napredovanje določi tako, da se upošteva celotni obseg obveznosti (vse predvidene kreditne točke), opredeljenih za posamezno leto študija (najmanj 30 in največ 45 KT).

 

 

 

Pogoji za dokončanje študija

Za dokončanje študija mora kandidat/ka zbrati vse predvidene kreditne točke iz vseh ustreznih delov programa. Pri tem se lahko upoštevajo tudi kreditne točke, pridobljene na drugih visokošolskih zavodih doma in v tujini (mobilnost) oziroma dosežene na podlagi priznanega znanja in spretnosti (gl. točko 4.7), če so bile dosežene v skladu z zakonom, statutom UL in pravili PEF ter bile potrjene na organih fakultete.

 

 


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri