Novice

Učitelj učitelju učitelj

→ URNIK KONFERENCE

Objavljeno: 6.9.2019

Objavljen je urnik konference Učitelj učitelju učitelj. Urnik si lahko ogledate tukaj.

 

→ POZDRAVNI NAGOVOR

Objavljeno: 6.6.2019

Na konferenco je prijavljenih 150 udeležencev, od tega več kot polovica s prispevkom. Obetamo si lahko res zanimivo in izkušenj polno konferenco. Svoje bogate izkušnje bo z nami delila tudi dr. Nataša Potočnik, ki je svoje delo pričela kot učiteljica na osnovni šoli, nadaljevala na fakulteti kot asistentka za didaktiko slovenščine, danes pa je zaposlena kot predstojnica območne enote Kranj Zavoda za šolstvo RS Slovenije.

 

→ ROK ZA ODDAJO PRISPEVKA

Objavljeno: 8.5.2019

Rok za oddajo prispevkov je podaljšan na 25. junij.

 

→ TOČKOVANJE KONFERENCE

Objavljeno: 7.5.2019

Za udeležbo na konferenci bodo udeleženci dobili potrdila, na katerih bodo poleg trajanja konference (3 dni, 24 ur) tudi podatki o načinu udeležbe (aktivno, pasivno), načinu predstavitve prispevka (referat, poster, delavnica), o objavi prispevka v zborniku konference.

Potrdilu bo priložen tudi program konference, ki ga boste morali priložiti potrdilu ob uveljavljanju le tega za napredovanje. Število točk, ki jih udeleženci pridobijo, je odvisno od veljavnega pravilnika v času, ko boste potrdilo vlagali za napredovanje in ga vnaprej ne moremo predvideti.

 

→ VABILO NA 1. KONFERENCO Z NASLOVOM UČITELJ UČITELJU UČITELJ
Objavljeno: 24.04.2019

UL PEF vas vabi na 1. konferenco z naslovom Učitelj učitelju učitelj

Na konferenci bomo spregovorili o primerih dobre prakse, ki lahko pomenijo obogatitev dela vsem generacijam (razrednih) učiteljev.


Zato vabimo vse razredne učitelje in raziskovalce omenjenega področja, da s svojim znanjem in najnovejšimi spoznanji obogatijo konferenco.

Konferenca bo potekala od 3. do 5. oktober 2019.