Prijava na dogodke in delavnice Centra KemikUm

I) V sklopu rednega študija bodo v študijskem letu 2018/19 v Centru KemikUm prihodnji učitelji kemije pridobivali izkušnje ob sodelovanju UL Pedagoške fakultete z osnovnimi šolami pri naslednjih dogodkih in delavnicah:

  • Kemija je eksperimentiranje! (sreda, 29. maj 2019) - zaključene prijave (zasedena vsa mesta);
  • Kemija rešuje zločin (petek, 18. januar 2019) - zaključene prijave (zasedena vsa mesta);
  • PDF KemikUm raziskuje (torek,  11. in 18. december 2018 ter 15. januar 2019) - zaključene prijave (zasedena vsa mesta).

Udeležba je za učence, dijake in učitelje brezplačna. Do zasedbe prostih mest lahko učitelji obisk prijavite na kontaktni elektronski naslov  kemikum@pef.uni-lj.si. Prednost pri izboru imajo šole s katerimi UL PEF sodeluje pri organizaciji hospitacij in nastopov v okviru rednega študijskega programa.

 

 

 

II) Podpora sponzorjev in donatorjev Centra KemikUm omogoča za učence in dijake brezplačno udeležbo na KemikUm-ovih delavnicah:

  • PDF KemikUm raziskuje kovine v telefonih (petek, 10.5., 17.5. in 24.5.2019 - vabljeni k prijavi, na voljo še nekaj prostih mest, zaradi izrednega interesa načrtujemo izvedbo delavnice podaljšati skozi celo leto mednarodnega leta periodnega sistema);
  • KemikUm raziskuje energijske vire (trenutno že porabljena vsa razpoložljiva sponzorska sredstva);
  • KemikUm raziskuje snovi iz domačega okolja (trenutno že porabljena vsa razpoložljiva sponzorska sredstva);
  • Kemikum forenzik (trenutno že porabljena vsa razpoložljiva sponzorska sredstva).

Udeležba na delavnicah je za učence, dijake in učitelje brezplačna vendar omejena glede na razpoložljiva sredstva. Zainteresirani učitelji lahko obisk prijavite do zasedbe razpoložljivih mest na kontaktni elektronski naslov  kemikum@pef.uni-lj.si.

 

 

www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri