Mednarodno sodelovanje

Objavljeno: 03. 09. 2014 ob 09.43 Velik uspeh študentov računalništva na evropskem tekmovanju v izdelavi izobraževalnih iger

Študenti 4. letnika študijskega programa Dvopredmetni učitelj – Računalništvo so pri predemtu Z IKT podprta učna gradiva v okviru projektnega dela zasnovali in izdelali 4 računalniške didaktične igre, ki so jih v maju  2014 že predstavili na mednarodni konferenci SIRIKT 2014 . Te igre so s spremljajočo dokumentacijo poslali  tudi na tekmovanje v okviru European Conference on Game Based Learning, ki bo v začetku oktobra v Berlinu.

 

Kar 3 od poslanih 4 iger (Otov indeks, Po sledeh Atl


Objavljeno: 03. 09. 2014 ob 09.12 Razpis za mobilnost osebja v okviru programa Erasmus+

Univerza v Ljubljani je objavila dva razpisa Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen poučevanja in Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen usposabljanja v okviru programa Erasmus+.


Objavljeno: 02. 09. 2014 ob 15.13 Pedagoška fakulteta Univerze v Hong Kongu

Posredujemo predstavitev Pedagoška fakulteta iz Hong Konga, ki nudi številne možnosti doktorskim študentom.


Objavljeno: 01. 09. 2014 ob 14.34 Youth for Peace – mladinski tabor za mir

Posredujemo informacijo o 1-tedenskem mednarodnem mladinskem mirovniškem taboru z interaktivnimi ustvarjalnimi delavnicami. Program bo udeležencem omogočal razvijanje in poglabljanje socialnih veščin s poudarkom na strpnosti, spoštovanju, preprečevanju sporov in spravi.

Udeležnci bodo imeli edinstveno priložnost srečati se z Nobelovo nagrajenko za mir, Leymah Gbowee iz Liberije.


Objavljeno: 01. 09. 2014 ob 13.42 Kohezijski e-kotiček št. 69

Pred vami je avgustovska številka Kohezijskega e-kotička, kjer boste našli informacije o projektih, aktualnih razpisih in druge zanimivosti. Vabimo vas, da sodelujete v kampanji "Naj Projekt" - izberi svoj naj projekt in sodeluj v žrebanju za privlačne nagrade in v akciji gremo v hribe po žig (več informacij v kotičku).

 

Poleg tega bomo zelo veseli, če boste informacije o kampanji "Naj projekt" in akciji gremo v hribe po žig delili naprej med svoje prijatelje, znance, so


Prikazujem rezultate 26 do 30 od 460

< Prejšnja

1

2

3

4

5

6

7

Naprej >

www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri