Izmenjave zaposlenih

Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen poučevanja in za namen usposabljanja v okviru programa Erasmus+ Univerza v Ljubljani objavi praviloma junija. Prijave je potrebno oddati do danega roka v pisarno za mednarodno sodelovanje PEF. Vse nadaljnje korake (podpis pogodbe, poročanje) opravite neposredno z mednarodno službo UL.

Mobilnost osebja za namen usposabljanja (STT)

Mobilnost zaposlenih z namenom usposabljanja (STT) (»Staff mobility for training«) se nanaša na mobilnost (predvsem neakademskega) osebja visokošolskih institucij z namenom lastnega usposabljanja.

 

 

Rok za oddajo na PEF (Pisarna za mednarodno sodelovanje) je 18. 7. 2018. Za uspešno prijavo na razpis je potrebno oddati zgolj prijavni obrazec.

 

 

Mobilnost osebja za namen poučevanja (STA)/ in usposabljanja

Mobilnost zaposlenih z namenom poučevanja (STA) (»Staff mobility for teaching«) se nanaša na mobilnost učnega osebja visokošolskih institucij z namenom izvajanja pedagoških obveznosti na instituciji gostiteljici v tujini, s katero ima UL PEF podpisan Erasmus+ medinstitucionalni sporazum za mobilnost pedagoškega osebja z namenom poučevanja.

 

 

Rok za oddajo prijave na PEF (Pisarna za mednarodno sodelovanje) je 18. 7. 2018. Za uspešno prijavo na razpis je potrebno oddati zgolj prijavni obrazec.

 

 

Uporabne povezave

Pri iskanju primernih institucij in dogodkov za izvedbo mobilnosti zaposlenih si lahko pomagate z naslednjima portaloma:

www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri