Novica

Objavljeno: 27. 05. 2020 ob 09:33    Starost: 48 dni

Vabilo na spletno konferenco Grajenje mostov (Building Bridges), 27. do 29. maj 2020

Konec meseca maja 2020 naj bi se na UL PEF odvijala pomembna mednarodna konferenca s področij specialne in rehabilitacijske pedagogike, inkluzivne pedagogike, zgodnjega učenja, večjezičnosti, uporabe tehnologije pri izobraževanju itn., ki pa zaradi pandemije ne more potekati v stavbi naše fakultete. So se pa organizatorji iz UL PEF, Avstralije in ZDA odločili, da bodo konferenco izpeljali v virtualnem okolju.

 

Z velikim veseljem vas zato vabimo, da se udeležite spletne konference Building Bridges IV (Grajenje mostov IV), ki se bo odvijala od 27. – 29. maja 2020 na naslednji povezavi http://ej8.e10.myftpupload.com/. Začetek konference je ob 9.00.

 

Konferenca bo potekala interaktivno preko blog-a, kjer bo lahko vsak sodelujoči ali obiskovalec zastavil vprašanja na presentacije, članke ali posterje. Kot lahko razberete iz spodnjega sporočila organizatorjev, je dostop do konference odprt oz. brezplačen. Prav tako imate možnost dostopati do revij.

 

Vodstvo fakultete se zahvaljuje organizatorjem konference iz UL PEF, in sicer doc. dr. Damjani Kogovšek, dr. Jerneji Novšak Brce, doc. dr. Ingrid Žolgar Jerković in dr. Maticu Pavliču.

 

Vsem sodelujočim želimo uspešno konferenco in veliko mednarodnega sodelovanja.


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri