Novica

Objavljeno: 06. 12. 2017 ob 14:28    Starost: 6 dni

Erasmus+ dan: Kulinarične značilnosti evropskih narodov

V sredo, 13. 12. 2017, ob 11.00 bodo študenti programa Erasmus, ki obiskujejo predmet Prehrana in prehransko izobraževanje pripravili dogodek na katerem bodo predstavili kulinarične značilnosti držav iz katerih prihajajo.

 

V avli fakultete bodo pripravili in predstavili 23 jedi, ki so značilne za Španijo, Portugalsko, Češko, Hrvaško, Grčijo, Nizozemsko, Turčijo, Poljsko in Finsko.  

 

POGOVOR Z ERASMUS ŠTUDENTI PEF
Posebej vabimo tudi študente PEF, ki letos razmišljate o prijavi na Eramus razpis, saj boste na dogodku imeli namreč možnost pogovora s študenti, ki so že bili na izmenjavi in vam bodo lahko iz prve roke lahko zaupali svoje izkušnje.


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri