Novica

Objavljeno: 09. 11. 2017 ob 10:42    Starost: 346 dni

Academic Teaching Excellence - delavnice

V mesecu novembru CMEPIUS v sodelovanju z British Council pričenja z novim sklopom delavnic za visokošolske učitelje. V Mariboru, Ljubljani in Kopru bodo izvedene večdnevne delavnice o poučevanju v angleškem jeziku in medkulturnih kompetencah.

 

Visokošolski učitelji se pri delu z mednarodno mešanimi skupinami študentov soočate z različnimi praksami in medkulturnimi razlikami med študenti. Aktivnosti se pogosto izvajajo v angleškem jeziku, kar predstavlja pomemben element pri vključevanju mednarodne in medkulturne dimenzije v visokošolsko izobraževanje.

 

V ta namen bodo izvedena štiri usposabljanja z naslovom »Academic Teaching Excellence« v različnih terminih in na različnih lokacijah po Sloveniji, in sicer:


– Univerza v Mariboru: 6. – 10. november 2017

– Univerza na Primorskem: 13. – 17. november 2017
– Univerza v Ljubljani (2 izvedbi): 13. – 17. november in 20. – 24. november

Udeležba na delavnici je sofinancirana s strani sredstev Ministrstva RS za izobraževanje, znanost in šport in je za udeležence brezplačna. Delavnica traja 5 dni, vključuje pa do največ 15 udeležencev.

 

Več o programu si lahko preberete v priloženem osnutku programa. Svoj prijavo pošljite na jana.kovac@britishcouncil.si, v prijavi pa navedite poleg imena in priimka tudi institucijo s katere prihajate. Število mest je omejeno.

 

V primeru kakršnihkoli vprašanj se lahko obrnete na  Jano Kovač Vidic (jana.kovac@britishcouncil.si).

 

 

VLJUDNO VABLJENI!


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri