Novica

Objavljeno: 25. 10. 2017 ob 15:57    Starost: 358 dni

Študenti tudi letos zasnovali in izdelali didaktične računalniške igre

Študenti 4. letnika študijskega programa Dvopredmetni učitelj na smeri Računalništvo so tudi letos v okviru predmeta "Z IKT podprta učna gradiva" in "Večpredstavnost in hipertekst" zasnovali in izdelali didaktične računalniške igre. 

 

Tako kot vsako leto, se je tudi letos dvem skupinam študentov uspelo z igro uvrstiti v finale tekmovanja v sklopu konference ECGBL (European Conference on Games Based Learning). 

 

Igro "Korak za korakom do konca" oz. "Step by Step" katere avtorji so: Nuša Butala, Nina Potočar in Domen Brglez smo v sklopu ECGBL konference predstavili in doživeli odlične odzive in pohvale za delo naših študentov. 

 

Na konferenci so Anja Luštek, Mateja Bevčič in Sanja Jedrinović predstavile svojo igro "Uživajmo v zdravju" oz. "Enjoy in Health", ki je nastala v istoimenskem projektu, ter z igro povezan članek z naslovom "Development of an Educational Computer Game for Improving Elementary School Student's Nutrition Literacy and Healthy Lifestyle", ki so ga napisale v sodelovanju s Stojanom Kostanjevcem, Martino Erjavšek in Francko Lovšin Kozina.

 

Čestitamo!


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri