Novica

Objavljeno: 12. 10. 2017 ob 08:23    Starost: 1 leto

CELSA round table discussion - Budapest - November 16

Da bi omogočili povezovanje s KU Leuven in prijavo projktov CELSA , bomo iz Razvojnega sklada Univerze v Ljubljani krili povračilo potnih stroškov za krajše pripravljalne obiske 1-2 zainteresiranim raziskovalcem Univerze v Ljubljani, ki načrtujejo prijavo na CELSA razpis, ki bo objavljen novembra (z rokom marca 2018). Pogoj je prijava projekta na naslednji CELSA razpis. Za več informacij: tjasa.nabergoj@uni-lj.si

 


Več o mreži in razpisu CELSA:

V projektu lahko sodelujejo partnerji mreže CELSA, in sicer KU Leuven, Univerza v Ljubljani, Budapest University of Technology and EconomicsEötvös Loránd UniversitySemmelweis UniversityCharles University in Czech Technical University, vendar je minimalni pogoj vključenost univerze KU Leuven, ki edina lahko odda projektno prijavo.  

 

Vsako leto bo predvidoma izbranih deset projektov glede na število prijav in velikosti projektnih konzorcijev. Cilj razpisa je vzpostaviti skupno sodelovanje na raziskovalnem projektu, ki bo v roku treh let po začetku projekta privedel do skupne prijave raziskovalnega projekta na razpis programa Obzorje 2020.

Razpis mreže CELSA bo objavljen na  spletni strani  mreže CELSA.  

 

Interni razpis UL je objavljen tukaj.Največji proračun CELSA sklada za leto 2017: 1.360.000 €.
Vrednost posameznega projekta:
min. 120.000 € (KU Leuven in še en partner),
max. 240.000 € (KU Leuven in vsi partnerji).

Slovenski raziskovalec/raziskovalna skupina lahko pridobi 30.000 € za 2 leti.


www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri