Kako do nas?

Pedagoška fakulteta se nahaja na Kardeljevi ploščadi 16 v Ljubljani.

 

Z mestnim avtobusom

Peljite se z avtobusom številka 20 (Nove Stožice) in izstopite na postaji Puchova, ki se nahaja eno postajo naprej od Ministrstva za obrambo Republike Slovenije. Ko izstopite, pojdite nazaj (levo) proti semaforiziranem križišču in nadaljujte desno proti študentskim domovom (rdeči bloki z velikimi črkami A,B,C,D). Fakulteta se nahaja nasproti študentskih domov.

 

 SHEMA LINIJ MPP z vrisanimi fakultetami, akademijami in visokimi šolami (pdf )

 

Z avtomobilom

Če prihajate iz smeri Kranj/letališce-Brnik (po avtocesti): 
Na koncu avtoceste, na semaforju zavijete levo na Celovško cesto, peljete približno 3 km, ne greste naravnost za center, ampak levo na obvoznico za smer Maribor. Peljete po obvoznici približno 2 km, na izhodu Lj-Bežigrad zapeljete desno na Dunajsko cesto, peljete po njej okrog 700 m, in takoj za bencinsko in AMZS-jem na 3. semaforju zavijete levo, po 300 m pa lahko na vaši desni opzaite Pedagoško fakulteto.
     
Če prihajate iz avtobusne/železniške postaje (iz centra Ljubljane):  
Ob izhodu iz stavbe železniške postaje, zavijete desno proti zahodu. Ste 400 m od Dunajske ceste. Zavijete desno na Dunajsko, vozite naravnost okrog 4 km in na 6. semaforju (MERKUR je na levi, FIAT na desni) zavijete desno, po 300 m na vaši desni lahko opazite našo fakulteto. 
     
Če prihajate smeri Maribora/Celja (po avtocesti):  
Ko se približujete Ljubljanski obvoznici zavijete desno za Kranj (modre table), peljete približno 4,5 km, in na izhodu Center/Bežigrad desno. Na 1. semaforju zavijete levo na Dunajsko cesto, peljete po njej okrog 700 m, in takoj za bencinsko in AMZSjem na 3. semaforju zavijete levo, po 300 m pa obstanete na desni poleg dveh zapornic (čez 200 m je nov semafor).  
     
Če prihajate smeri Novo Mesto/Zagreb (po avtocesti):  
Ko se približujete Ljubljanski obvoznici zavijete desno za Maribor, zopet čez 2 tunela, 6 km na velikem razkrišišcu ne greste vec za Maribor ampak desno po modrih tablah za Kranj, potem pa po približno 4,5 km na izhodu Center/Bežigrad desno. Na 1.semaforju zavijete levo na Dunajsko cesto, peljete po njej okrog 700 m, in takoj za bencinsko in AMZSjem na 3. semaforju zavijete levo, po 300m pa obstanete na desni poleg dveh zapornic (cez 200m je nov semafor).
     
Če prihajate smeri Koper/Postojna (po avtocesti):  
Ko se približujete Ljubljanski obvoznici zavijete levo za Kranj, nato peljete kakšnih 5 km (za Kranj ne izstopite, ampak še kar peljete naravnost). Po dodatnih 2 km vožnje greste z obvoznice šele na izhodu Lj-Bežigrad, kjer zavijete na 1. semaforju desno na Dunajsko cesto, peljete po njej okrog 700 m, in takoj za bencinsko in AMZS-jem na 3. semaforju zavijete levo, po 300 m pa obstanete na desni poleg dveh zapornic (čez 200 m je nov semafor).

www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri