7. 3. 2017

Tečaj masaže hrbta

Na Pedagoški fakulteti bomo organizirali tečaj masaže hrbta. Tečaj bo narave »študent-študentu«.
Organizator: ŠOPEF

13. 3. 2017

Zdrav zajtrk in projekt Na zdravje

Ta dan bomo izvedli projekt v sodelovanju z  Resorjem za socialo in zdravstvo iz ŠOU LJ. Gre za projekt »Na zdravje«, ki ga bodo izvajali študentje medicine po večini fakultet Univerze v Ljubljani, v sodelovanju z njihovimi študentskimi organizacijami. Projekt vsebuje merjenje višine, teže, krvnega tlaka, pritiska in prisotnosti sladkorja v krvi pod vodstvom študentov medicine in doktorja medicine (zagotavljanje strokovnosti). Študentje bodo na mestu ob meritvah deležni tudi različnih nasvetov, če bodo le ti potrebni, hkrati pa bo ta projekt omogočil orisati grobo zdravstveno sliko študentov.
Organizator: ŠOPEF


14. - 16. 3. 2017

Fotografiranje letnikov

ŠOPEF bo letos ponovno organizirala projekt fotografiranja letnikov z namenom, da zberemo študente skupaj na fotografijah in poskrbimo, da bodo zabeležen spomin na študentska leta. Fotografiranje bo potekalo v okolišu pedagoške fakultete, nekje v naravi, v primeru slabega vremena se bomo premestili v notranje prostore. Na dogodek se bo povabilo vseh 7 smeri, vseh 5 letnikov. Torej okvirno 2500 študentov. Lansko leto je bil odziv študentov tako pozitiven, da smo se ga letos odločili ponovno organizirati. Dogodek bo potekal 3 dni, da se letniki lahko razvrstijo za fotografiranje med odmori in da s tem ne motimo študijskega procesa.

Organizator: ŠOPEF

 

22. 3. 2017

PEFOimpijada

Tekmovanje v športnih igrah ekip Pedagoških fakultet iz Ljubljane, Maribora in Kopra ter nastop pevskih zborov vseh treh fakultet.
Organizator: ŠSPEF

 

29. 3. 2017

Kulturni maraton

Kulturni maraton je projekt, ki se bo letos odvijal tretjič in ima potencial, da postane tradicionalni projekt. Pri projektu sodeluje tudi Pedagoška fakulteta UL. Kulturni maraton je dogodek, na katerem se lahko študenti/ke predstavijo na najrazličnejših področjih, od likovnega, glasbenega, plesnega in drugih. Letos k sodelovanju ponovno vabimo tudi profesorje, da se pridejo predstavit s svojimi talenti. Projekt se bo odvijal v večernih urah na Pedagoški fakulteti. Na projektu bo predvidoma nastopalo več kot 50 študentov in zaposlenih Pedagoške fakultete. Na samem projektu bo tudi manjša pogostitev. Gre za enega naših večjih in  odmevnejših projektov, ki študentom in profesorjem PEF tudi zelo veliko pomenijo. Projekt želimo tudi v prihodnje peljati dalje in ga tudi vsako leto še izboljšati.
Organizator: ŠOPEF

www.pef.uni-lj.si uporablja piškotke. Več informacij Zapri